Konserter

                                      

Musik med närhet och känsla.

I våra konserter blandar vi gammalt och nytt, alltid med en modern och personlig stil. Här presenterar vi vårt aktuella konsertprogram och om ni har speciella önskemål på ett tema så kontakta oss gärna. Under flikarna "lyssna" och "video" kan ni se filmklipp och ljudfiler. I sommar 2013 kan ni bland annat se oss och lyssna på vårt program "Störst av allt" vid Värmdö kyrka 22 juli.


 

 

"Från Duvemåla till Mamma Mia "

 

Konserten tar sin början i den underbara musikalen ”Kristina från Duvemåla” som är baserad på Vilhelm Mobergs böcker. Här får ni lyssna på flera av de berättande, vackra och dramatiska sångerna ur Björn och Bennys olika musikaliska verk - succémusikalerna ”Kristina från Duvemåla”, "Chess" och "Mamma Mia"
 

"Störst av allt"

 

Kärlekens musik är alltid aktuell. Kanske funderar man på att gifta sig, kanske har man redan gjort det, eller så vill man bara njuta av fantastiska sånger. En timmes konsert som passar perfekt till Alla Hjärtans Dag eller som vår- och sommarkonsert.
Temat är kärlek, de stämningsfulla svängiga och vackra sångerna är bland annat hämtade ur, folkmusikens, musikalernas och visornas värld.

 

Folkmusik, musikal, soul, visor

 

 

 

 

"Winter Wonderland"

 

Julens fantastiska sånger där ni får höra gammalt och nytt, svenskt och engelsk, svängigt och stämningsfullt i en härlig blandning. Vackra svenska julsånger blandas med amerikanska sånger från 40-, 50 - och 60- talen. Och så blir det nyskrivna sånger från 2000-talet. Vi tar er med på slädfärd, lyssnar till bjällrornas klang och fiolens toner från de värmländska skogarna.

 

Susanne Ericsson, Sanna Rogberg, Therese Wernersson

 

 

"Musikspecial"

 

Speciellt anpassad musik till högtiden, gudstjänsten m.m. Vi skapar musiken som en del av årstiden, ett speciellt  tema eller enligt era önskemål. Exempelvis har Sanna Rogberg Hansson satt upp stora konserter på temat "ljus" och Therese Wernersson anlitas som solist med berättande teman som "Kristina från Duvemåla". Med Susanne Ericsson på violin skapar vi även musik och konserter med inriktning på folkmusik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

            

 

 

     

  

 

             

 

 

 

                            Sång, piano och violin