Om oss

                                         

Vi på solister är frilansande sångerskor och musiker sedan många år tillbaka. Vi sjunger på bröllop, dop, begravning och på konserter m.m. Med utbildningar från Musikhögskolan, Kulturama och Wendelsbergs musikdramatiska teater har vi en bredd som ger en härlig mix. Olika röster och olika musikstilar, fiol och piano blandas i våra program.

Du kan boka oss för konserter, bröllop, dop, begravning m.m. som solister eller som trio. Vi har hela tiden ett nära samarbete med  flera musiker och kan till exempel även erbjuda mingelmusik, storband och körarrangemang.

 

 

Therese Wernersson - sångerska, solist


Therese är utbildad sångerska och musikalartist. Med sin värme och dramatiska inlevelse ger hon sången en egen speciell ton. Therese anlitas ofta som solist till konserter och hon har medverkat vid många olika studioinspelningar och live-framträdanden. Hennes sångrepertoar sträcker sig från barnmusik och pop till folkmusik, klassiskt, och soul.

                               

                                Specialinriktning: sång, musikal
                             
          

                

  

 

 

Susanne Ericsson - sångerska, violinist

 

Susanne kommer från Hälsingland och är folkmusiker sedan barnsben. Hon har frilansat som sångerska sedan 1999 och har bland annat varit över till Florida på några konsert-turnéer och spridit svensk musik.  Susanne har nyligen börjat skriva sina egna sånger och kommer släppa nytt album våren 2012.

 

                                 Specialinriktning: fiol och folkmusik

 

 

 


Pernilla Warberg - vår sångerska i göteborg

 

Pernilla är sångerska i storband, jazzkvintett och a´capella-kvartett. Hon har också erfarenhet som sångerska i kör, sceniska produktioner och skivinspelningar. Sångrepertoaren består helst av jazz och visor, men Pernilla behärskar även andra genrer.


Specialinriktning:
sång

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oscar Juhlin - sångare och gitarrist

 

Oscar har sjungit och skrivit musik sedan tidigt nittiotal. Han är utbildad vid Wendelsbergs teater och skolscen och 1999 gick Oscar Kulturamas sångutbildning med musikalinriktning. Han är baryton och sjunger både musikal, visor och rock. Oscar tar ut noter på gehör och komponerar egen musik, 2010 släppte han demoskivan ”Pueyrredon

                                 

                                  Specialinriktning: Gitarr och komposition

 

 

 


 

Sanna Rogberg- Sångerska, pianist

 

Sanna är utbildad pianist och musikpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg. Hon har frilansat som pianist och sångerska sedan 1990. Sanna har varit kapellmästare i såväl teaterföreställningar som i dansorkestrar och leder ett flertal körer i Stockholm. Sanna har lång  erfarenhet och spelar ofta mingelmusik.

 

                               Specialinriktning: Musikaliska arrangemang